Ewear – tjäna pengar till klassen

Av vädret utanför fönstret att döma så är hösten här, och det med besked. Med hösten kommer ju förutom mörkret, nederbörden och de varma koftorna även skolstarten, och i förlängningen därmed utflykter och resor med klassen eller föreningen. I dagens ansträngda ekonomi kanske många tycker att det är svårt att få ihop pengar som tar klassen längre än till grannkommunen. Det är där Ewear kommer in i bilden!

Mitt uppdrag tillsammans med Ewear var att skapa en enkel, tydlig och snygg film som visar hur enkelt det är att sälja Ewears produkter. I samarbete med art director Malin Algotsson tog jag även fram symbolerna och färgerna som låg till grund för filmen, och som även går att se i Ewears produktkatalog. Inspirationen till färgerna hämtades från Ewears snygga träningskläder, som du kan se in action i filmen här nedan.

Efter en lång inaktivitet på hemsidan och en lite kortare sommar, är det dags att välkomna hösten med sina vackra färger, mustiga såser och mättade himlar! Lev varje dag som om det vore den sista! Sälj Ewear! (Jag har börjat läsa Fredrik Eklunds Sälj!, därav min överdrivet positiva inställning till livet).

Ljudet i båda filmerna är så klart fixat av Soundproof.

Share: