Frölunda Indians – En och två och tre indianer

”Släpp ut våra monster!!”

Har du varit på en Frölunda Indians-match under denna eller föregående säsong vet du att det är dessa ord som Lillasysters Martin Westerstrand vrålar ut precis innan Frölunda-spelarna äntrar isen i Scandinavium. Själv har jag varit på (med mina mått mätt) många Frölunda-matcher de senaste säsongerna. Inte för att jag är särskilt intresserad av ishockey, utan snarare för att jag i egenskap av grafiker jobbat väldigt mycket med Frölunda, samt lagets sponsorer.

https://www.youtube.com/watch?v=aq0-qIdVMwg

Detta är den pågående säsongens andra intro, som jag producerat i sin helhet, efter att det första introt fått ett svalt mottagande. Sedan detta nya intro hade premiär den 13e november har spelet blivit bättre, och jag kan bara anta att det är min förtjänst.

Inför denna säsong ville man på Frölunda Indians även förnya Matchens profil-inslagen som visas inför varje hemmamatch. Med (mycket) inspiration från Liverpool FCs klubb-tv utvecklade jag till stor del det nya format som nu blivit väldigt populärt hos såväl spelare som supportrar. Inslaget jag länkat till har jag dessutom filmat. Bara en sån sak.

I början av december fick jag frågan om jag ville följa Frölunda Indians Nicklas Lasu bakom kulisserna under hemmamatchen mot Brynäs i Scandinavium. Resultatet blev ett tio minuter långt inslag som visades i C More ett par dagar efter matchen. Mottagandet hos supportrarna var fantastiskt!

Uppdragsgivare: Frölunda Indians
Redigering Matchens profil: Eric Klintenberg
Redigering Nicklas Lasu: Lars Haglund
Produktionsbolag: Silverbullet Film

Share: