DoubleSearch – f*ck yeah!

Uppmärksamma besökare har kanske lagt märke till att den väl tilltagna ”Vi stödjer Faktum”-loggan har fått sällskap av ett par nya rubriker på hemsidan. Det är det eminenta digitala marknadsföringsföretaget DoubleSearch som bidragit med ovärderlig hjälp och innehåll för att göra Raccoon One mer synlig på det världsvida nätet. När det kommer till sökmotoroptimering, webbanalys och content writing kan jag stolt säga att jag inte kan ett smack. Begreppen har jag hört varje dag de senaste tre åren, och en av mina närmaste vänner jobbar med just detta, men ändå har jag aldrig lyckats ta till mig av vad det faktiskt innebär. In kommer Fredrik, Robin, Matilda och alla andra fantastiska människor på DoubleSearch, och ser till så att tvättbjörnen hamnar i toppskiktet när man googlar på filmrelaterade begrepp.

Detta är inte bara något jag skriver för att fjäska, som någon sorts ursäkt för att jag ännu inte levererat en film åt DoubleSearch, utan jag menar det faktiskt. Om du själv skulle vilja bli mer synlig på nätet utan att ha en susning om hur du går tillväga, så kan jag varmt rekommendera DoubleSearch. De löser biffen, adderar grädde till moset och letar upp den där pricken som i:et har tappat, och du kan fortsätta med det du helst av allt vill syssla med i lugn och ro. Så se till att ta dig in på deras hemsida och kontakta dem för att få veta mer om vad de kan hjälpa dig med. Inom en överskådlig framtid kommer det dessutom en film som beskriver deras verksamhet snyggt och tydligt.

P.S. Även om DoubleSearch har inloggningsuppgifterna till min hemsida så är det inte de som skrivit detta inlägg. Bara som ett förtydligande. Rubriken på inlägget bevisar det, eftersom ”DoubleSearch – f*ck yeah!” inte hamnar alls högt på en Google-sökning.

Share: