Företagsfilm och rekryteringsfilm

Med en snygg företagsfilm fångar du uppmärksamhet som annars ofta bara går en förbi. Platta ord blir helt plötsligt intressanta, och hårt arbete med att sälja får skjuts av ett effektivt verktyg. Er företagsfilm. En minut eller två och kvar står betraktaren med en känsla, ett av Raccoon One’s kärnvärden. För är det inte i slutändan känslor som får oss att ta beslut?

En bra företagsfilm engagerar. Och engagerade människor är bra mycket mer benägna att göra det vi vill att de ska göra!

Sätt ditt företag på kartan med en företagsfilm.

Uttrycket ”syns du inte, så finns du inte” kan faktiskt inte komma mer till pass – för det handlar om att sticka ut. Och en företagsfilm har den fördelen att den engagerar många sinnen och gör saker levande. Med bilder, visuella effekter, rörelse och musik skapar du en helhetsupplevelse som nästlar sig in i minnet. En engagerande företagsfilm stärker varumärkesmedvetenheten hos kunder, samarbetspartners – ja, vem du än vill nå ut till och rikta din företagsfilm mot. Ditt företag är satt på kartan!

Vad för företagsfilmer kan VI skapa?

Raccoon One är ett flexibelt produktionsbolag i Kristianstad, och gränsen för vad jag kan producera går ständigt att tänja. Raccoon One producerar dels renodlade företagsfilmer, det vill säga filmer som syftar till att presentera er verksamhet på ett informativt och kommunikativt tilltalande sätt. Men en företagsfilm kan också vara så mycket mer. Tillsammans kan vi skapa en rekryteringsfilm med syfte att attrahera rätt medarbetare. Raccoon One kan också skapa produktfilmer för att marknadsföra en specifik produkt. Hör av dig med dina tankar och idéer så hittar vi ett sätt att genomföra det på!

Känsla

Film utan känsla är som mat utan kryddor. Riktigt jävla tråkig. Låt oss krydda din mat!

Nyfikenhet

Berätta mer genom att säga mindre. Sträva alltid efter att lämna tittaren med ett nyfiket sinne.

Skitnödighetsminimering

Varför måste allt vara så jävla seriöst hela tiden? Lossa på tyglarna. Släpp hästarna fria!