Raccoon One

I november 2012 föddes Raccoon One, en liten tvättbjörnsbaby med ambitionen att etablera sig som ett filmbolag i Göteborg. Som ensam förälder stod jag, Sebastian Hammarmo, i denna lilla tvättbjörns namn och jobbade som frilansande fotografiker och filmproducent, med målet att lösa behov inom grafik, fotografi och video.

Vi kastar oss framåt i tiden några år, och idag är Raccoon One ett litet produktionsbolag i Kristianstad med en brinnande passion för allt som rör grafik- och videoproduktion. Jag arbetar på uppdrag av reklambyråer, direkt mot företag och även privatpersoner.

Raccoon One är fortfarande min tvättbjörnsbaby, och jag ska vårda den ömt, och njuta av varje dag, även när det går tungt och nätterna blir sömnlösa. De flesta föräldrar säger att småbarnsåren med sin förstfödda är de bästa, så jag ska se till att värna om dem. För vem vet när det blir tillökning?

Så, varför en tvättbjörn?

Tvättbjörnar sprider sig snabbt, har gott minne, utmärkt anpassningsförmåga, är effektiva, allätande, och de är bra på att hitta godbitar i soptunnor. Och ända sedan Jim Carrey tappade den där stackars tvättbjörnen i inledningen av Ace Ventura – Den galopperande detektiven rider igen, så har jag kommit att inse att majoriteten av jordens befolkning känner oerhört starkt för tvättbjörnar.

Hur arbetar denna tvättbjörn?

Anpassningsförmågan hos en tvättbjörn utmärker sig i hur Raccoon One arbetar. Vill du vara mer delaktig i filmskapandet öppnar tvättbjörnen varmt upp sina armar. Vi arbetar efter din plan och producerar utifrån dina önskemål och tankar. Känner du dig å andra sidan mer osäker letar tvättbjörnen istället upp godbitarna i soptunnan och lägger fram förslag och planer. Raccoon One är ett produktionsbolag i Kristianstad som kännetecknas av flexibilitet. Jag hoppas att du ska gilla processen lika mycket som jag!

Vill du besöka tvättbjörnsnästet, så återfinns det på Ällingavägen 38 i Kristianstad. Varmt välkommen att kontakta mig på telefon 0738 20 16 65 eller mail sebastian@raccoonone.com.

/ Sebastian