Tjänster

Raccoon One är ett litet filmproduktionsbolag i Göteborg med stort engagemang, som producerar filmer direkt mot företag, på uppdrag av reklambyrårer men också för privatpersoner. Raccoon One har skapat produktioner inom TV, reklam, musik, sport och utöver det en rad personliga projekt. Bara fantasin sätter gränserna för vad som kan skapas och Raccoon One törstar ständigt efter mer! 

Hur arbetar Raccoon One?

Raccoon One arbetar alltid i nära samarbete med kunden, flexibelt efter dina önskemål. Vad vill du producera? Ett utdrag av de tjänster jag erbjuder går att se nedan. Tillsammans skapar vi något unikt och slagkraftigt. Videoproduktion går att variera i all oändlighet. Vi producerar såväl enstaka som löpande projekt, i form av till exempel kontinuerliga inslag i webb-tv eller serier av instruktionsfilmer.

Behöver du hjälp med filmproduktion i Göteborg, eller någon helt annanstans?
Nedan ser du ett urval av de tjänster Raccoon One erbjuder.

Reklamfilm

Reklamfilmer är ett effektivt sätt för att förmedla ett budskap, ett koncept eller en affärsidé. Genom rörelse får vi liv i det vi vill uttrycka. Raccoon One tillverkar reklamfilmer med hjärta som samtidigt är strategiskt smarta.

Företagsfilm

Säg det med en film! En bra företagsfilm paketerar kärnan av er verksamhet och kommunicerar det ni vill framhäva på ett fångande sätt. En grym företagsfilm är därför effektiv marknadsföring och underhållning i ett och samma paket.

Instruktionsfilm

Raccoon One hjälper er att producera en instruktionsfilm. Pedagogisk och informativ eller humoristisk och lekfull. Tillsammans producerar vi en instruktionsfilm som får det svåra att verka enkelt eller det tråkiga att kännas kul.

Motion Graphics

Raccoon One skapar kreativa animationer och grymma effektklipp med Motion Graphics. Underhållande, informativt, modernt, häftigt eller dramatiskt – vad vill ni med ert effektklipp?