Reklamfilm

Går ni i tankar på att skapa en reklamfilm? Reklamfilmer är ett effektivt sätt för att förmedla ett budskap, ett koncept eller en affärsidé. Genom rörelse får vi liv i det vi vill uttrycka. Tomma ord blir till levande. Med en lyckad reklamfilm lämnar vi också betraktaren med en känsla som sätter avtryck. En känsla som inspirerar till action. Eller vad vill du att din reklamfilm ska säga?

Raccoon One utvecklar reklamfilmer för företag, alltid i nära samarbete med kunden och dess önskemål. Raccoon One tillverkar även reklamfilmer på uppdrag av reklambyråer.

Raccoon One och reklamfilm

Raccoon One tillverkar reklamfilmer med både kommersiella och informativa syften. Alla reklamfilmer producerade av Raccoon One kännetecknas av två teman: känsla och kundfokus.

Känsla

Genom att en reklamfilm kan vara effektiv, smart och strategisk men ändå trigga det emotionella hos betraktaren. Det emotionella som får oss att känna, ta beslut och agera. En bra reklamfilm lyfter det rationella till en ny nivå, paketerar det i en kostym som får budskapet att nå fram.

Kundfokus

Genom att Raccoon One alltid tillverkar reklamfilmer med kundens önskemål i sikte. Raccoon One har tillverkat en mängd olika reklamfilmer, alla med varierande syften. Tillsammans genomför vi en resa där vi hittar olika element att lyfta för att få fram just det du vill skapa.

Vill du att jag öser ur mig idéer gör jag det mer än gärna. Har du många egna idéer som du vill visualisera lutar jag mig istället tillbaka, och kommer med feedback på hur vi kan gå tillväga.

Känsla

Film utan känsla är som mat utan kryddor. Riktigt jävla tråkig. Låt oss krydda din mat!

Nyfikenhet

Berätta mer genom att säga mindre. Sträva alltid efter att lämna tittaren med ett nyfiket sinne.

Skitnödighetsminimerande

Varför måste allt vara så jävla seriöst hela tiden? Lossa på tyglarna. Släpp hästarna fria!