Motion Graphics

Motion graphics handlar om att skapa effektklipp som engagerar. Raccoon One kan skapa motion graphics som ligger i linje med er grafiska profil, men kan också gräva fram en helt ny design om ni så önskar. Möjligheterna är många och Raccoon One är alltid flexibel!

Motion graphics är animationer, design, ljud och rörlig grafik i ett och samma paket. Bam! – och du har en animerad film med oändliga möjligheter. För vad kan man använda motion graphics till? Till i princip allt. Med motion graphics kan du skapa en animerad reklamfilm eller en säljande vinjett. Du kan också skapa trailers eller presentera en produkt eller din företagspresentation enbart med hjälp av animationer.

Varför motion graphics?

Kort och gott är motion graphics i sin renaste form ett innovativt sätt för att få ut ett budskap. Med hjälp av animerad grafik hjälper Raccoon One dig att nå dina mål. Har du en tydlig idé om vad du vill få ut med din filmanimation kan vi utforma filmen utifrån det från start. Annars bollar vi tankar och arbetar oss framåt! Raccoon One hjälper dig med glädje.

Motion graphics är kanske också ett av de mest lekfulla verktygen du kan använda dig av. Under några sekunder eller minuter kan du med en schysst inramning presentera det du vill på ett sätt som känns modernt och väldigt uppdaterat. Och kanske det viktigaste av allt – motion graphics står aldrig still, bokstavligen talat. Det tillkommer alltid nya effekter eller sätt att skapa kreativa animationer på och det är också det som Raccoon One gillar allra bäst.

Känsla

Film utan känsla är som mat utan kryddor. Riktigt jävla tråkig. Låt oss krydda din mat!

Nyfikenhet

Berätta mer genom att säga mindre. Sträva alltid efter att lämna tittaren med ett nyfiket sinne.

Skitnödighetsminimerande

Varför måste allt vara så jävla seriöst hela tiden? Lossa på tyglarna. Släpp hästarna fria!