ROG Masters Talk

Under ett intensivt dygn i den stekheta Texas-sommaren, befann jag mig bakom kameran när vi spelade in ett avsnitt av Asus-serien ROG Masters Talk, med spelutvecklaren Richard James Cook. Austin blev snabbt en favoritstad, och den location vi hittade en bit utanför stan – Sekrit Theater – var en av de märkligaste och mest inspirerande platser jag varit på.

När man ändå är på plats i Texas huvudstad kan man lika gärna passa på att besöka Dreamhack, som råkade äga rum vid samma tillfälle som vår Asus-intervju. Eller nja, faktum är att vi blev bokade till Dreamhack först, och sedan såg alla smarta människor som jobbar i det tysta till att tajma Asus-videon till samma vecka och stad, för att slippa åka vid två olika tillfällen och till olika platser. Något som underlättade väldigt mycket, och som bidrog till att vi hade ännu mer tid att utforska denna fantastiska stad.

Intervjun ovan hände snabbt och lite av en tillfällighet, och blev plötsligt den mest visade intervjun jag filmat. Något som hänger helt på populariteten hos Shroud, och inte (vilket man annars kan tro) på den sexiga inspelningsplatsen och den skakiga kameran.

Kund Asus // Dreamhack
Uppdragsgivare Black Molly Entertainment
Roll Fotograf